Weekly obsessions!

Здравейте!

Времето е така хубаво навън, а настроението ми толкова лежерно, че не искам да ви занимавам със сериозни уроци и дълги постове. В момента готвя нов урок, но ще ми трябва малко повече време докато измисля точно кой е най-добрия начин да ви го представя.

До тогава откривам новата ми рубрика „Weekly obsessions ”. Ще разберете от къде откраднах  идеята за името ако видите обсебванията ми тази седмица и нещата, които са ми направили впечатление, забавлявали са ме или са ми били интересни.

Те няма да бъдат само музикални!

Започвам с YouTube канала „Superfruit”

maxresdefault

 https://www.youtube.com/user/sup3rfruit

Mitch Grassi  и Scott Hoying са част от групата „ Pentatonix”. Съответно и групата ми е част от любимите неща тази седмица, а и изобщо целия предишен месец!Страшно талантливи, уникални гласове и на всичкото отгоре са супер забавни! Аз съм фен. Обичам ги. Харесва ми това, че са естествени и усмихнати!

Препоръчвам ви да разгледате линка и клиповете, а ако хумора не ви допада или не ви е интересно и не си падате по сарказъм(?!), то прослушайте групата. Наистина са много добри. Тя спечели трети сезон на предаването „The Sing-Off ”Pentatonix-releases-new-song-off-Christmas-album-900x600

/Надпяването/ в Америка. И то не с какво да е а с акапелно пеене, което някои от вас знаят е най-най-най трудното нещо!

http://ptxofficial.com/bio

https://www.youtube.com/watch?v=uJ4diEohODE

официален сайт на групата

О!Веска!о-веска-с-бял-шоколад1-610x300

Това е новата ми здравословна любов. Не знам кои от вас са чували за „Vanilla kitchen”, но аз съм фен от доста време. Все още не съм имала възможност да си хапна нещо по-стабилно от тази вълшебна сладкарничка, но ще го направя при първа възможност! Че кой не иска да си хапва ръчно направени сладкиши, които на всичкото отгоре са полезни! Или поне не са вредни и пълни с разни гадости като тези в магазина. Като чета съставките на овеската,  която грабнах една вечер от Costa coffee в един от моловете, направо се удивявам. Дори белия шоколад е направен ръчно! И наистина е страшно вкусна! Препоръчвам с две ръце. Всеки ден бих хапвала една овеска за закуска и кураж!

https://www.facebook.com/vanillakitchenbg Добре дошли във Ванилницата!

Тениски с африкански животни!

Че кой не би искал такава!?Търся си тениска със зебра или жираф! Виждам, че са актуални и разпространени, но в чужбина. Сигурно и тук пазара ще бъде залят с подобни, но за момента не намирам нищо, което да ми допадне.Fotor0316195942

Тези три неща са любимите ми през изминалите дни:)

Пролетта дойде тържествено и слънчево, поне в Кюстендил. Ако не сте  посещавали града, сега е момента да го направите. Приказно е и има достатъчно места за разходки. Скоро се открива и Международния конкурс за класическа китара “Акад. Марин Големинов”. Така, че има какво да се прави!

*Всички снимки са от мрежата*

Screenshot_1

2 thoughts on “Weekly obsessions!

Leave a comment